Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de dados de beicon ahumado
- 300 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 5 hojas de albahaca fresca
- 800 g de repollo (sin tronco) cortado en juliana
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos (opcjonalnie)
- 200 g de nata líquida
- 150 g de queso rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2359 kJ / 564 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Repollo salteado
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1h
Rollitos de berenjena con jamón
50min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1 Std. 10 Min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Pastel de repollo
45min
Pasteles de brócoli y beicon
45min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1h 30min