Milhojas de repollo

Milhojas de repollo

4.6 208 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 70 g de aceite de oliva
  • 150 g de dados de beicon ahumado
  • 300 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
  • 400 g de tomate triturado en conserva
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de orégano seco
  • 5 hojas de albahaca fresca
  • 800 g de repollo (sin tronco) cortado en juliana
  • 200 g de mozzarella (opcjonalnie) fresca cortada en trozos
  • 200 g de nata líquida
  • 150 g de queso rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 28.8 g
Kalorie 2359 kJ / 564 kcal
Tłuszcz 46 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...