Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 200 g de harina de trigo
- 2 huevos
- 1 cda de aceite de oliva
- harina de trigo, para enharinar
- 60 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 300 g de agua
- 500 g de calabaza, cortada en cubos (2 cm)
- 30 g de poro, cortado en rebanadas (2 mm)
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de champiñón blanco fresco
- 1 pizca de pimienta negra molida
- agua, para hervir
- sal, para cocinar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 0.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesas de buey y aceitunas con cebolla caramelizada (Hestan Cue™)
40min
Crepas (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Risotto con calabaza y tocino
25 Min
Salsa de 4 quesos
20 Min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 Std. 20 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Rosti de papa
40min
Focaccia con romero y jitomates cherry
1 Std. 30 Min
Risotto con parmesano
30min
Pasta quebrada (para quiche)
7min
Focaccia de papa y romero
1h 40min