Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de tocino, curado y rebanado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 450 g de carne molida de cerdo
- 300 g de carne molida de pollo
- 150 g de crema
- 1 cda de catsup
- 40 g de brandy
- ½ cdita de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 30 g de pistaches descascarillados sin sal
- 40 g de cereza agria
- 200 g pechuga de pato, sin piel, en rebanadas (aprox. 1-2 mm)
- 250 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
- 200 g de pechuga de pollo, sin piel, en rebanadas (aprox. 5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Białko
- 26.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 32.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 401 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 min
Caldo loco huasteco
1h
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3sa 20 dk
Sopa de piña con camarones picantes y polvo de curry
1h 15min
Queso de cabra a base de plantas TM6
22h 5min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14h 15min
Guisado de carne etíope (Zighinì)
50 min
Clafouitis de limón y semillas de amapola
35 min
Licor de crema de whisky
10min
Aderezo de nuez de castilla con vegetales
5min
Atole de elote
25 min
Salsa BBQ casera
50 min