Terrina de pato y pollo

Terrina de pato y pollo

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
10 porciones

Składniki

  • 300 g de tocino, curado y rebanado
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 450 g de carne molida de cerdo
  • 300 g de carne molida de pollo
  • 150 g de crema
  • 1 cda de catsup
  • 40 g de brandy
  • ½ cdita de sal
  • 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
  • 30 g de pistaches descascarillados sin sal
  • 40 g de cereza agria
  • 200 g pechuga de pato, sin piel en rebanadas (aprox. 1-2 mm)
  • 250 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
  • 200 g de pechuga de pollo, sin piel en rebanadas (aprox. 5 mm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 401 mg
Białko 26.3 g
Kalorie 1775.7 kJ / 424.4 kcal
Tłuszcz 32.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...