Cebollas rellenas de calabaza y romero

Cebollas rellenas de calabaza y romero

4.2 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porciones

Składniki

  • 80 g de queso parmesano cortado en trozos
  • 1 diente de ajo pelado
  • 2 ramitas de romero sólo las hojas
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 6 cebollas peladas
  • 250 g de calabaza cortada en cubos (aprox. 2-3 cm)
  • 200 g de agua
  • aceite de oliva para engrasar
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • 2 pizcas de pimienta negra recién molida
  • romero para decorar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0.6 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 637.3 kJ / 152.3 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...