Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ramitas de romero, sólo las hojas
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 cebollas, peladas
- 250 g de calabaza, cortada en cubos (aprox. 2-3 cm)
- 200 g de agua
- aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- romero, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 0.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con poro y limón
25 min
Tartaleta de calabaza y verduras
2j
Albóndigas de Kale sin carne
30 min
Sopa de chícharo y menta
20 min
Portobellos rellenos
35 Min
Barritas de cheesecake con camote
2j
Scones de calabaza y kale
1j 30 menit
Pay vegano de calabaza y verduras
1j 20 menit
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1j 20 menit
Tarta de papas y champiñones
1j 20 menit
Tarta tatin de jitomate
1h 10 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min