
Urządzenia i Akcesoria
肉鬆蔥花捲
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 塊
Składniki
-
牛奶150 克
-
冰糖粉25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
蔥 切蔥花3 根
-
美乃滋40 克
-
肉鬆100 克
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
386 kcal /
1614 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
46.3 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

必學!台式麵包
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan