肉鬆蔥花捲

肉鬆蔥花捲

2.1 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 塊

Składniki

  • 牛奶
    150 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 切蔥花
    3 根
  • 美乃滋
    40 克
  • 肉鬆
    100 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 386 kcal / 1614 kJ
Białko 14.1 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 46.3 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...