
Urządzenia i Akcesoria
山藥鮮魚蛤蜊湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
魚高湯1300 克
-
薑 ,切絲10 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
石斑魚片 ,切塊300 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮山藥 ,去皮,切片(詳見要訣)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑麻油½ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
145.8 kcal /
609 kJ
Białko
19.2 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan