Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 洋蔥, 切塊
- 20 克 培根片, 切小段
- 150 克 紅蘿蔔, 切小丁(約1公分)
- 150 克 西洋芹, 切小丁(約1公分)
- 1 片 乾燥月桂葉
- 400 克 馬鈴薯, 切塊(約3公分)
- 1 塊 高湯塊
- 800 克 水
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 70 克 鮮奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 119 kJ / 128 kcal
- Białko
- 3.369 g
- Węglowodany
- 18.994 g
- Tłuszcz
- 4.512 g
- Błonnik
- 2.433 g