Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g environ)
- 50 g d'eau
- 190 g de fruits de la Passion (la pulpe et les graines), et 1 fruit pour la finition
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 50 g de mascarpone bien froid
- 75 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min
Tiramisu au citron vert et à la mangue
3 godz. 15 min
Burger scandinave
4h 10min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3h 40min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4h
Mousse aux fruits de la Passion
4 Std. 40 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1 Std. 20 Min
Petites mousses Passion
3 godz. 20 min
Sablés à l’ananas
2h
Compotée de pruneaux, cannelle et vanille
12h
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45 Min