Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g environ)
- 50 g d'eau
- 190 g de fruits de la Passion (la pulpe et les graines), et 1 fruit pour la finition
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 50 g de mascarpone bien froid
- 75 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Le vendômois
5h
Petites mousses Passion
3sa 20 dk
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Mousse au citron vert façon mojito
3h 15min
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Ananas caramélisé aux épices
50 min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3h 40min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Blanc-manger coco-citron vert
3h 15min
Mousses de framboises
1h 15min