Ravioli au porc et chou chinois

Ravioli au porc et chou chinois

3.4 10 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz.
25 pièces

Składniki

La pâte à ravioli
  • d'eau
    130 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
La farce
  • de filet de porc coupé en dés semi-congelés
    350 g
    350 g de sauté de porc, coupé en dés semi-congelés
  • de chou chinois
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • sauce de soja pour le service
  • huile de sésame pour le service

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 57 kcal / 239.8 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 97.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...