Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 50 g de beurre, et un peu pour les moules
- 80 g de lait
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de gruyère, râpé
- 50 g de poivron, coupé en morceaux
- 100 g de blanc de poulet, détaillé en dés
- 50 g de tomates séchées
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1445 kJ / 343 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Cake printanier
40 Min
Cake de saumon, poireau et tomates confites
1 Std.
Muffins tomate et mozzarella
30 Min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Cake au thon
50 min
Minicakes chorizo-ciboulette
1 Std.
Cake chèvre et noix
50 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min