![Cake poulet, tomates séchées et poivron Cake poulet, tomates séchées et poivron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66F69D4B-28A7-487A-86A1-2E7FCE38D62B/Derivates/7C8E027B-85BB-44D2-94DD-D92AE4DD87C5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 50 g de beurre, et un peu pour les moules
- 80 g de lait
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de gruyère, râpé
- 50 g de poivron, coupé en morceaux
- 100 g de blanc de poulet, détaillé en dés
- 50 g de tomates séchées
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1445 kJ / 343 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Cake pesto et tomates séchées
40p
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Cake chorizo-emmental sans œuf
1h
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Muffins tomate et mozzarella
30min
Cake chèvre et noix
50 Min
Cake au thon
50 Min
Cake au crabe
55 min
Cake pesto-mozzarella
45min
Cake printanier
40p