
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de farine de blé et un peu pour les moules
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 50 g de beurre et un peu pour les moules
- 80 g de lait
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de gruyère râpé
- 50 g de poivron coupé en morceaux
- 100 g de blanc de poulet détaillé en dés
- 50 g de tomates séchées
- 5 brins de ciboulette fraîche ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 343 kcal / 1445 kJ
- Białko
- 17 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 23 g
- Błonnik
- 2 g