Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g fresh tomatoes, ripe, peeled skin and cut in quarters
- 150 g red onions, cut in quarters
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 130 g vegetable oil
- 200 g tomato purée
- 30 g oyster sauce
- 2 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 996 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peanut Butter
5min
Carrot Rice
Brak ocen
Oysters with Lime Granita
Brak ocen
Black sesame cream soup
15 min
Sour Plum Sauce
55 min
Creamy Mushroom Soup
20min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Chicken stock powder
6h 35min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Cooking White Rice
25min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min