Urządzenia i Akcesoria
Tomato Soup Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 jars
Składniki
-
fresh tomatoes ripe, peeled skin and cut in quarters600 g
-
red onions cut in quarters150 g
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
vegetable oil130 g
-
tomato purée200 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
996 mg
Białko
6 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Sweet Potato Cheesecake Bars
Brak ocen
Veggie Pulp Crackers
11 godz. 30 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Tom Yum Paste
45 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Raspberry Jam
40 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min