Urządzenia i Akcesoria
Fried Wontons
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
24 pieces
Składniki
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.3 g
Kalorie
284 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Charlotte Russe
3 godz.
Nyonya Chicken Curry Bun
2 godz. 45 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Cocoa Steamed Buns
3 godz.
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Wonton Soup
1 godz.
Dried Shrimp Sambal
55 min
Pan-fried pork buns
2 godz.