Taroz

Taroz

4.5 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 400 g di patate pelate e a cubetti (2x2 cm)
  • 300 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 100 - 120 g di burro a pezzi
  • 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1.2 mg
Białko 14.4 g
Kalorie 2028.4 kJ / 484.8 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 27.8 g
Węglowodany 24.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...