Urządzenia i Akcesoria
Polenta in fiur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
270 g di farina di grano saraceno per polenta
-
900 g di panna (min. 30% di grassi)
-
5 g di sale
-
300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
2.1 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
3621.3 kJ /
865.5 kcal
Tłuszcz
69.9 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
43.2 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Francesinha
1 godz.
Polenta
1 godz.
Castagne sottovuoto
1 godz. 30 min
Risotto al radicchio e Taleggio (Bimby Friend)
35 min
Dado di manzo
3 godz.
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Cannelloni di fave
50 min
Vellutata di pomodoro
10 min
Salsa Soubise
30 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 godz. 30 min
Spaghetti cacio e pepe
35 min