Polenta in fiur

Polenta in fiur

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 270 g di farina di grano saraceno per polenta
  • 900 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 5 g di sale
  • 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2.1 mg
Białko 17.4 g
Kalorie 3621.3 kJ / 865.5 kcal
Tłuszcz 69.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 43.2 g
Węglowodany 43.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...