Chili con carne a Cottura Lenta

Chili con carne a Cottura Lenta

3.5 52 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 150 g di cipolla bianca in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne trita di manzo (macinata grossa)
  • 150 g di birra
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di paprika piccante
  • ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
  • 1 pizzico di cumino in polvere
  • 50 g di peperoncini jalapeño a tocchetti (2 cm)
  • 350 g di passata di pomodoro
  • 200 - 280 g di fagioli rossi in scatola sciacquati e sgocciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 4.6 mg
Białko 29.4 g
Kalorie 1734 kJ / 415.5 kcal
Tłuszcz 25.3 g
Błonnik 88.3 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...