Urządzenia i Akcesoria
Scalogno brunito (350 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
10 g di olio di oliva10 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di burro
-
350 g di scalogni puliti e a metà per il lungo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Caramello liquido
35 min
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30 min
Ananas insaporito (200 g)
15 min
Scalogno brunito (250 g)
25 min
Scalogno insaporito (250 g)
20 min
Cipolle e aglio dorati
20 min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min
Pane senza lievito
19 godz.
Tisana del buonumore alla lavanda e menta
25 min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4 godz. 10 min
Patate Sottovuoto
2 godz.