Risotto tout vert

Risotto tout vert

3.7 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 bottes d'asperges vertes
  • 25 g de parmesan
Le pesto de roquette
  • 75 g de roquette
  • 50 g de pignons de pin
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de fleur de sel
Le risotto
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 20 g d'huile d'olive et 1 filet d'huile d'olive pour la finition
  • 400 g de riz spécial risotto ou type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 900 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de légumes
  • 5 g de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 2865 kJ / 683 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...