Risotto tout vert

Risotto tout vert

3.7 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • bottes d'asperges vertes
    2
  • de parmesan
    25 g
Le pesto de roquette
  • de roquette
    75 g
  • de pignons de pin
    50 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de fleur de sel
    1 pincée
Le risotto
  • oignon coupé en quatre
    1
  • d'huile d'olive et 1 filet d'huile d'olive pour la finition
    20 g
  • de riz spécial risotto ou type arborio
    400 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    900 g
  • de bouillon de légumes
    ½ cube
  • de fleur de sel
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 683 kcal / 2865 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 85 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...