Urządzenia i Akcesoria
Tom Yum Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 jars
Składniki
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (opcjonalnie)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
353 mg
Białko
5 g
Kalorie
770 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Browned Shallots (250 g)
25min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Mantou buns
1h 30min
Nyonya Spice Paste
15min
Tom Yum Paste
45min
Wholemeal Mantou
1h
Nyonya Spice Paste
15min