Korean Egg Bread

Korean Egg Bread

3.9 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • low protein flour
    125 g
  • baking powder
    1 tsp
  • butter
    30 g
  • fresh milk
    200 g
  • eggs
    3
  • sugar
    60 g
  • salt
    1 pinch
  • vanilla extract
    ½ tsp
  • cheddar cheese shredded
    80 g
    80 g mozzarella cheese, shredded

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1054 kJ / 252 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...