Toffes (bonbons au caramel)
TM6

Toffes (bonbons au caramel)

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 315 g de sucre
  • 1030 g d'eau
  • 250 g de crème
  • 80 g de beurre, froid, doux, coupé en dés (2-3 cm)
    lub 80 g de beurre salé, froid, salé, coupé en dés (2-3 cm)
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 - 2 c. à café d'extrait de vanille, naturel (opcjonalnie)
  • 50 g de vinaigre
  • 1 - 2 c. à café de sel de mer, en flocons (opcjonalnie)
    lub 1 - 2 c. à café de noix, entières, mélangées (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
152.9 kJ / 36.7 kcal
Białko
0.2 g
Węglowodany
4.3 g
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy