Toffes (bonbons au caramel)

Toffes (bonbons au caramel)

4.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
75 morceaux

Składniki

  • de sucre
    315 g
  • d'eau
    1030 g
  • de crème
    250 g
  • de beurre froid, doux, coupé en dés (2-3 cm)
    80 g
    80 g de beurre salé, froid, salé, coupé en dés (2-3 cm)
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • d'extrait de vanille, naturel (opcjonalnie)
    1 - 2 c. à café
  • de vinaigre
    50 g
  • de sel de mer (opcjonalnie) en flocons
    1 - 2 c. à café
    1 - 2 c. à café de noix, entières, mélangées

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 36.7 kcal / 152.9 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...