Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de fruits rouges frais variés
- 40 g de sucre en poudre
- 900 g de lait entier
- 30 g de lait en poudre
- 120 g de yaourt nature
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 71.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de pomme de terre
50 menit
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min
Crème caramel
5h 30min
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt à la noix de coco
12h 15min
Yaourt pomme-myrtille
12 Std. 40 Min
Baguette
3h 45min
Riz au lait
1j
Glace au chocolat
12 Std.
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Yaourt nature au Varoma
12 Std.
Sauce au caramel
1j 30 menit