Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de beurre, en morceaux (± 2 cm), congelé
- 250 g de farine de blé, et un peu plus pour travailler la pâte
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
-
400
g de saucisses chipolata (± 20 g chacune, 8 cm de long)
lub 400 g de saucisses à hot-dog (± 50 g chacune), en morceaux de 8 cm - 1 oeuf, battu
- 9 olives noires, dénoyautées, coupées en 2
- 150 g de ketchup, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 952.2 kJ / 227.6 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 321.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1j
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Lapins apéritifs
1j 30 menit
Parfait chai latte
15 Std. 5 Min
Momies de saucisse
1h 10 min
Flatbread de pommes de terre
12 Std.
Effiloché de porc aux petits pains vapeur
3sa
Tourte au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Frangipane aux poires
1j 30 menit
Brocoli et pommes de terre à la sauce au bleu
45 Min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 menit