Saucisses doigts d'Halloween

Saucisses doigts d'Halloween

5.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
18 morceaux

Składniki

  • 250 g de beurre en morceaux (± 2 cm), congelé
  • 250 g de farine de blé et un peu plus pour travailler la pâte
  • 110 g d'eau froide
  • ½ c. à café de sel
  • 400 g de saucisses chipolata (± 20 g chacune, 8 cm de long)
    400 g de saucisses à hot-dog, (± 50 g chacune), en morceaux de 8 cm
  • 1 œuf battu
  • 9 olives noires, dénoyautées coupées en 2
  • 150 g de ketchup pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 321.8 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 952.2 kJ / 227.6 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...