
Urządzenia i Akcesoria
Pain d'Halloween
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
de levure fraîche20 g
-
de farine de blé250 g
-
d'eau600 g
-
de sucre15 g
-
de potimarron en morceaux300 g
-
de farine à pain type Manitoba300 g
-
de lait50 g
-
de beurre en morceaux50 g
-
de sel15 g
-
de farine de blé pour travailler la pâte
-
d'huile d'olive extra vierge1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
430 kcal /
1799 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
75.2 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks