Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de levure fraîche
- 250 g de farine de blé
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre
- 300 g de potimarron, en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 50 g de lait
- 50 g de beurre, en morceaux
- 15 g de sel
- de farine de blé, pour travailler la pâte
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 75.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saumon au pesto grillé sur planche avec orzotto aux champignons
Brak ocen
Jardin de Pâques
2h 25 min
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1 Std.
Nids de spaghetti aux boules de lentilles
1h 5min
Couscous d'agneau et crème catalane
Brak ocen
Rouleaux de printemps
55min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Cupcakes "cerveaux"
1 Std. 40 Min
Ravioles à la courgette et au poulet
1 Std. 10 Min
Glace au chocolat
12h
Crêpes vertes au jambon et au fromage
55min
Burger Tex-Mex
4 Std. 25 Min