![Pain d'Halloween Pain d'Halloween](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18055349-5766-4CCE-81F0-E614E3AFA476/Derivates/CF30FCCB-1EBE-40AF-A786-014798B85DB1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de levure fraîche
- 250 g de farine de blé
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre
- 300 g de potimarron, en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba
- 50 g de lait
- 50 g de beurre, en morceaux
- 15 g de sel
- de farine de blé, pour travailler la pâte
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 75.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarons Père Noël
3sa 20 dk
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1h
Bâtonnets de graines croquants au bacon et fromage
Brak ocen
Petits pain coeurs
1h
Tendres squelettes
5sa
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Pain au lait
2h 20min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3h 45min
Cake aux abeilles avec glaçage
1 Std. 25 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Baguette
3h 45min