Biscuits croissants de massepain

Biscuits croissants de massepain

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 morceaux

Składniki

  • 230 g de pâte d'amande en morceaux
  • ½ - 1 c. à café d'extrait naturel d'amande
  • 60 g de farine d'amande (voir conseil)
  • 1 de blancs d'œufs
  • 60 g de sucre
  • 100 g d'amandes effilées
  • du sucre glace pour saupoudrer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 3.4 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 468.3 kJ / 111.9 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...