Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cerneaux de noix
- 250 g de sucre brun
- 1070 g d'eau
- 30 g de beurre, froid, en 1 pièce (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseils)
- 50 g de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Lemon curd
20 Min
Boules énergétiques
30min
Mocktail Rudolph
30min
Poudre pour thé Chai
15 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Pain au lait
2h 20 min
Cacciatore de poulet tout-en-un
2u. 45min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min