Urządzenia i Akcesoria
Brittle de noix
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 morceaux
Składniki
-
200 g de cerneaux de noix
-
250 g de sucre brun
-
1070 g d'eau
-
30 g de beurre froid, en 1 pièce (6 x 4 x 1 cm)
-
1 c. à café de jus de citron (voir conseils)
-
50 g de vinaigre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau
Białko
1 g
Kalorie
355 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 Std.
Sauce hollandaise
15 Min
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Massepain
1 Std. 10 Min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1 Std. 30 Min
Biscuits au beurre
50 Min
Mayonnaise
5 Min
Brownies
50 Min
Délice aux amandes
1 Std.
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6 Std.
Barres céréales tendres
1 Std.
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min