Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Ananas cuit sous vide au caramel
TM6

Ananas cuit sous vide au caramel

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 1 ananas frais (environ 700 g)
  • 450 g de caramel liquide, séparé (225 g + 225 g)
  • 2 anis étoilés, séparés (1+1)
  • 20 baies de poivre rose, séparées (10 + 10)
  • eau pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage maximal)
  • 30 g de jus de citron
  • glace ou sorbet à la noix de coco, pour servir
  • pistaches, non salées, décortiquées, pour décorer
  • 6 feuilles de menthe, pour décorer

Wartości odżywcze
na 2 morceaux
Kalorie
1539 kJ / 367.8 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
78.8 g
Tłuszcz
6.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
2.5 g
Sód
185.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy