Urządzenia i Akcesoria
Sopa de farrapos à alentejana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses
Składniki
-
ovos7
-
Pimenta q.b.
-
coentros15 g
-
hortelã só as folhas10 pés de
-
azeite mais q.b. p/ pincelar30 g
-
dentes de alho2
-
cebola cortada em pedaços400 g
-
tomate em pedaços800 g
-
ervilhas120 g
-
sal mais q.b. p/ temperar2 c. chá de
-
água550 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
875.5 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
872.1 kJ /
208.5 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creme de brócolos e queijo camembert
45 min
Sopa de feijão-branco
25 min
Caldo de coentros
1 godz. 20 min
Creme de alho
1 godz. 10 min
Sopa rica
1 godz. 10 min
Aveludado de cebola e tomilho
40 min
Sopa primavera
40 min
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Sopa de cenoura e canónigos
35 min
Sopa da horta
55 min
Sopa de grão com espinafres
40 min
Sopa de entulho
1 godz. 30 min