Sopa de farrapos à alentejana

Sopa de farrapos à alentejana

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses

Składniki

  • ovos
    7
  • Pimenta q.b.
  • coentros
    15 g
  • hortelã só as folhas
    10 pés de
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • cebola cortada em pedaços
    400 g
  • tomate em pedaços
    800 g
  • ervilhas
    120 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    2 c. chá de
  • água
    550 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 208.5 kcal / 872.1 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 875.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...