Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
pecorino cheese (optional)30 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
pancetta or bacon, cut into cubes (5 mm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1200 g
-
salt¾ tsp
-
dried spaghetti350 g
-
eggs3
-
egg yolk (optional)1
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1301.6 mg
Białko
29.2 g
Kalorie
2326.5 kJ /
553.9 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Boiled pasta
20 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min