
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
pecorino cheese (optional)30 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
pancetta or bacon, cut into cubes (5 mm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
water1200 g
-
salt¾ tsp
-
dried spaghetti350 g
-
eggs3
-
egg yolk (optional)1
-
ground black pepper2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
553.9 kcal /
2326.5 kJ
Białko
29.2 g
Tłuszcz
19.4 g
Węglowodany
63.3 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
1301.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Mashed potatoes
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Pasta with tuna
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min