Polenta

4.2 112 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • water
    1000 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt
    2 tsp
  • polenta (cornmeal)
    200 - 250 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 158.8 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 673 kJ / 160.2 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...