Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
olive oil1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt2 tsp
-
polenta (cornmeal)200 - 250 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
158.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
673 kJ /
160.2 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Oven Baked Vegetable Chips
Brak ocen
Focaccia
2 godz. 5 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Polenta
1 godz.
Baba ghanoush
1 godz.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 godz. 10 min
Mushroom quinotto
30 min
Spaetzle
35 min
Milanese risotto
25 min
Tuna dip
15 min
Gnocchi
1 godz. 40 min