Polenta

Polenta

4.2 107 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • water
    1000 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt
    2 tsp
  • polenta (cornmeal)
    200 - 250 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 160.2 kcal / 673 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 26.9 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 158.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...