Urządzenia i Akcesoria
Fluffy ricotta pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
1390.3 mg
Białko
109.9 g
Kalorie
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Tłuszcz
84.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
45.2 g
Węglowodany
182 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Molten chocolate cake
45 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Souffle pancakes with berries
40 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Sweet potato pikelets
45 min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min
Better-for-you banana pancakes
30 min