Urządzenia i Akcesoria
Fluffy ricotta pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
1390.3 mg
Białko
109.9 g
Kalorie
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Tłuszcz
84.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
45.2 g
Węglowodany
182 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Waffles
25 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min
Mini triple layer bundts
35 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min
Sweet potato pikelets
45 min
Better-for-you banana pancakes
30 min