
Urządzenia i Akcesoria
酒香鹹豬肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 48 godz. 50 min
4 人份
Składniki
醃料
-
花椒粒1 大匙
-
整粒黑胡椒1 大匙
-
蒜頭4 粒
-
高梁酒3 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
帶皮五花肉 (厚度約2.5公分),清洗後擦乾水分300 克
沾醬
-
蒜頭5 粒
-
米醋1 大匙
-
蒜苗 切片2 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
332 kcal /
1388 kJ
Białko
12.1 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
7.1 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan