酒香鹹豬肉

酒香鹹豬肉

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 48 godz. 50 min
4 人份

Składniki

醃料
  • 花椒粒
    1 大匙
  • 整粒黑胡椒
    1 大匙
  • 蒜頭
    4 粒
  • 高梁酒
    3 大匙
  • 1 茶匙
  • 2 茶匙
  • 帶皮五花肉 (厚度約2.5公分),清洗後擦乾水分
    300 克
沾醬
  • 蒜頭
    5 粒
  • 米醋
    1 大匙
  • 蒜苗 切片
    2 根

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 332 kcal / 1388 kJ
Białko 12.1 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 7.1 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...