
Urządzenia i Akcesoria
油漬蕃茄佛卡夏
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
油漬番茄乾35 克
-
橄欖油 多備一些刷油用35 克
-
水85 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
糖10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
高筋麵粉150 克
-
低筋麵粉15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
249 kcal /
1042 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!BRUNCH
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan