油漬蕃茄佛卡夏

油漬蕃茄佛卡夏

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 油漬番茄乾
    35 克
  • 橄欖油 多備一些刷油用
    35 克
  • 85 克
  • 乾酵母粉
    ¼ 茶匙
  • 10 克
  • ¼ 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • 高筋麵粉
    150 克
  • 低筋麵粉
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 249 kcal / 1042 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...