
Urządzenia i Akcesoria
紅豆一口酥
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
20 塊
Składniki
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉170 克
-
冰糖粉50 克
-
杏仁粉45 克
-
奶油 ,冷藏,切小塊100 克
-
鹽1 小撮
-
蜜紅豆餡 (自製或市售)400 克
-
黑芝麻 ,裝飾用少許
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
138 kcal /
576.7 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Sód
24.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

談心首選下午茶點
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan