Urządzenia i Akcesoria
Hommus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
-
garlic clove adjust to taste1
-
canned chickpeas rinsed, drained400 g
-
lemon juice (approx. 1 - 1.5 lemons), to taste30 - 50 g
-
tahini1 tbsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste (optional)1 pinch
-
ground paprika or sumac, for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
322.3 kJ /
76.7 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coleslaw
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Hommus dip
5 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Tomato pasta sauce
40 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min