
Urządzenia i Akcesoria
Hommus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
-
garlic clove adjust to taste1
-
canned chickpeas rinsed, drained400 g
-
lemon juice (approx. 1 - 1.5 lemons), to taste30 - 50 g
-
tahini1 tbsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste (optional)1 pinch
-
ground paprika or sumac, for sprinkling
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
76.7 kcal /
322.3 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
118 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Coleslaw
10 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10 min
Beetroot salad
10 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Hommus dip
5 min
Tomato pasta sauce
40 min
Spicy cauliflower soup
20 min