Urządzenia i Akcesoria
"Hug in a mug" chicken soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
carrot cut into pieces1
-
celery cut into pieces1 stalk
-
fresh brown mushrooms cut into halves100 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
salted butter cut into pieces50 g
-
chicken breast fillets cut into pieces (2 cm)500 g
-
plain flour50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
fresh crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1101.3 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
1663.4 kJ /
396.1 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages
40 min
Apricot Chicken
35 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Vegetable stock paste
30 min
Steamed rice
25 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Tuna mornay
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min