Urządzenia i Akcesoria
Butter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
pouring (whipping) cream600 g
-
chilled water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 25 g
Sód
12.9 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
829.8 kJ /
197.5 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Butter it up!
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Homemade basics
49 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Manifesto
202 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
The Basic Cookbook
183 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
The Basic Cookbook
120 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Thermomix® Everyday
68 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Rice pudding
50 min
Custard
10 min
Tomato ketchup
1 godz. 25 min
Vegetable stock paste
30 min
Rice flour
5 min
Strawberry jam
55 min
Mayonnaise
5 min
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Sweetened condensed milk
35 min
Easy everyday white bread
5 godz. 35 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Basic bread rolls
45 min