Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 230 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 huevo
- 30 g de azúcar
- 220 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
Formado y horneado
- 150 - 200 g de jamón curado en lonchas finas
- 150 - 200 g de queso en lonchas finas
- 5 cucharaditas de mantequilla
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1488 kJ / 356 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 815.3 mg
Alternatywne przepisy
Pincho de frutas con minigofres crujientes
30min
Cheese roll tree
1 Std. 15 Min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
Povitica
3 Std. 30 Min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Bollitos de aceite
40min
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Colines con hierbas provenzales
45min
Bollitos preñaos
50min
Pizza 2 sabores
30min
Hot dog de chistorra
40min