Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
-
150
g de galletas maría
lub 150 g de galletas napolitanas - 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 150 g de chocolate con leche en trozos
- 1 sobre de cuajada en polvo
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
Decoración
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 4 - 5 cerezas maduras (algunas en mitades)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1793 kJ / 429 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 33.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 86.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de chocolate y avellanas
1 godz. 10 min
Tarta marmolada de fresa y mascarpone
4 godz. 40 min
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Tarta esponjosa de limón
3h
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Cheesecake tricolor
4h 30min
Cheesecake con lima
6h
Tarta de frambuesas y chocolate
7ωρ.
Tiramisú de chocolate
5h 20min
Tarta de chocolate blanco
8u. 15min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h