Chipirones encebollados (Maganos)

Chipirones encebollados (Maganos)

4.2 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva
  • 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 500 g de cebolla en octavos
  • 50 g de vino de Jerez seco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 739.3 mg
Białko 36 g
Kalorie 1166 kJ / 279 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...