Judías pintas estofadas con arroz y verduras en cocción lenta

Judías pintas estofadas con arroz y verduras en cocción lenta

3.9 137 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de judías pintas secas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 250 g de verduras para sofrito en trozos de 2-3 cm (cebolla, pimiento rojo y verde, zanahoria, ajo, etc.)
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (opcjonalnie)
  • 1 - 2 cucharaditas de pimentón
  • 1 pastilla de caldo de pollo
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 1200 g de agua
  • 75 - 100 g de arroz de grano redondo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 608.2 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 1269 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 13.9 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 34.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...