Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
- ½ cucchiaino di sale
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di speck a cubetti
- 150 g di Brie a pezzi
- burro fuso, a piacere
- salvia fresca, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2077.3 kJ / 496.5 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 52.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 946.8 mg
Alternatywne przepisy
Muffin ai funghi
45 dk
Muffin al cappuccino
1sa
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Pizzoccheri bianchi
55 dk
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 godz. 30 min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1 godz. 30 min
Schiaffettoni ripieni
1 godz. 30 min
Muffin sacher al Varoma
30 Min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1 godz. 40 min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1sa