Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla roja cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 800 g de agua
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 4 huevos
- 200 g de arroz de grano largo
- 10 ramitas de cilantro fresco picado
- 1 lima
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1747 kJ / 418 kcal
- Białko
- 12.94 g
- Węglowodany
- 50.06 g
- Tłuszcz
- 18.44 g
- Błonnik
- 5.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Pasta integral con salsa de pimientos y almendras
50 min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Lentejas con arroz
40 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30 min
Garbanzos con arroz
35 min
Pollo con batatas al curry
30 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Albóndigas de atún y cúrcuma
1h
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min