Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla roja cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 800 g de agua
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 4 huevos
- 200 g de arroz de grano largo
- 10 ramitas de cilantro fresco picado
- 1 lima
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1747 kJ / 418 kcal
- Białko
- 12.94 g
- Węglowodany
- 50.06 g
- Tłuszcz
- 18.44 g
- Błonnik
- 5.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Espaguetis con albóndigas de avena y zanahoria
45min
Pasta con judías blancas
40min
Fideuá de verduras
40min
Crumble estilo indio
1h
Guiso de judías con salchichas
25min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Arroz mediterráneo
35 min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 min
Pollo con batatas al curry
30min
Risotto integral al aroma mediterráneo
1h
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12h 45min