Urządzenia i Akcesoria
Chinese-style stir-fried vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
172.8 mg
Białko
3 g
Kalorie
466.1 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger chicken wings
40 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Sambal chilli
35 Min
Quick fix noodles
15 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Fried Beehoon
20 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min