Urządzenia i Akcesoria
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs3
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
jasmine rice260 g
-
water1000 g
-
spring onions/shallots trimmed, white and green parts separated4
-
sesame oil1 tbsp
-
ham cut into cubes100 g
-
peeled raw prawns cut into halves140 g
-
frozen green peas80 g
-
frozen corn kernels80 g
-
soy sauce1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
5087.9 mg
Białko
95.8 g
Kalorie
6959.2 kJ /
1657 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
218.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot Chicken
35 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Ginger Pork
25 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Mashed potatoes for two
30 min