Urządzenia i Akcesoria
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
eggs3
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
jasmine rice260 g
-
water1000 g
-
spring onions/shallots trimmed, white and green parts separated4
-
sesame oil1 tbsp
-
ham cut into cubes100 g
-
peeled raw prawns cut into halves140 g
-
frozen green peas80 g
-
frozen corn kernels80 g
-
soy sauce1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
5087.9 mg
Białko
95.8 g
Kalorie
6959.2 kJ /
1657 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
218.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Spaghetti carbonara
35 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Braised Yee Mee
30 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Asian-style pork noodles
1 godz.