Self-raising flour

Self-raising flour

5.0 68 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
160 g

Składniki

  • plain flour
    150 g
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • salt
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 160 g

Sód 621.4 mg
Białko 16 g
Kalorie 2248 kJ / 535 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 109.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...