
Urządzenia i Akcesoria
Cotton soft Japanese cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
butter to grease
-
cream cheese room temperature, cut into pieces250 g
-
vegetable oil80 g
-
caster sugar150 g
-
milk120 g
-
eggs separated, room temperature6
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
cornflour60 g
-
boiling water to bake
-
icing sugar to dust
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
376.5 kcal /
1581.3 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
175.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Egg Tarts
50 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Killer Toast
2 godz.
Portuguese-style custard tarts
40 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min