Urządzenia i Akcesoria
Cotton soft Japanese cheesecake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
butter to grease
-
cream cheese room temperature, cut into pieces250 g
-
vegetable oil80 g
-
caster sugar150 g
-
milk120 g
-
eggs separated, room temperature6
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
cornflour60 g
-
boiling water to bake
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
175.7 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Egg Tarts
50 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 godz. 40 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Soft Sweet Buns
1 godz. 10 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min