Baccalà alla veneziana con polenta

Baccalà alla veneziana con polenta

4.6 96 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 2100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1 cucchiaio di sale grosso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 164.8 g
Kalorie 15242 kJ / 3643 kcal
Tłuszcz 196.7 g
Błonnik 13 g
Węglowodany 323.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...