Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)2
-
day old bread cut into pieces2 oz
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish1 tsp
-
dry white wine2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
whipping cream2 oz
-
saffron plus extra to garnish2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.2 mg
Białko
10 g
Kalorie
790.8 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 godz.
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 godz. 10 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Chicken in peach sauce
40 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min