Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)2
-
day old bread cut into pieces2 oz
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish1 tsp
-
dry white wine2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
whipping cream2 oz
-
saffron plus extra to garnish2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.2 mg
Białko
10 g
Kalorie
790.8 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steak tartare
10 min
Mushroom Fettuccine
Brak ocen
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Purple Cauliflower Soup
25 min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Bucatini amatriciana
45 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min