Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
TM6

Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

(Brak ocen)

Składniki

  • 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
  • 2 oz day old bread, cut into pieces
  • 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
  • 2 tsp dry white wine
  • 2 pinches ground white pepper
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
  • 1 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
    lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 oz whipping cream
  • 2 pinches saffron, plus extra to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
790.8 kJ / 189 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
0.3 g
Sód
0.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy