Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Białko
- 47.8 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1332 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Collagen Soup Broth
8h 25min
Boston Clam Chowder
55min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Steak Sauce
30min
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Piña colada sorbet
30min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Roasted Garlic
15 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Tequila Sour
10min