Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Sous-Vide Beef Cheeks
-
beef cheeks cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)25 oz
-
beer unfiltered14 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
celery cut into pieces2 oz
-
carrots cut into pieces1 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Parmesan Mashed Potatoes
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh spinach leaves squeezed to fit mixing bowl5 ½ oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (½ in.)35 oz
-
water plus 1 tbsp10 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
corn starch1 tbsp
-
unsalted butter divided2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 - 3 pinches
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1332 mg
Białko
47.8 g
Kalorie
2867.1 kJ /
685.3 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Spiralized Candied Yams
1 godz.
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Jersey Beef
30 min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35 min
Neapolitan Ice Cream
3 godz. 50 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Steamed Meatballs
30 min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.