Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub 1 oz yellow onion, cut in wedges -
8
oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
lub 8 oz tri-tip steak, trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1059 kJ / 253.5 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 60 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing Chicken Cubes
15min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Browning 12.5 oz Shallots
Brak ocen
Sautéing 12.5 oz Shallots
Brak ocen
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéed Cauliflower
25min
Browning Pork Cubes
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 min
Browned beef cubes (medium)
15min